Archief


Blokhuispoort, 5,-

Nieuwjaarsborrel: 2manykofferdjs + maask

de eerste dj-cover-act in de geschiedenis ooit ever gemaakt

Primeur! Nieuw! Breaking! Alles! Weleens een dj-cover-act gezien? Nee he. Wij ook niet, daarom starten we het nieuwe jaar met dit gloednieuwe concept voor het allereerst op de planken. Vinden we wel passen bij Asteriks. Naast 2manykofferdjs ook beatboxer en partymacher Maask op de poster, voor een dubbele feestgarantie. Entree: 5,-, maar daar krijg je dan ook een gratis biertje of glas champagne bij. Proost! 

Ooit een DJ-cover-act/band gezien? Ooit van 2manydjs gehoord? Ons antwoord op die vragen: nee, en ja. 2manydjs is sick. Daarom is de potentie van 2manykofferdjs ongekend. Visualmagiër Richard Toepoel (Beun&Haas) en DJ Rick Klap (Klapf) vormen samen 2manykofferdjs. De mannen delen een gezamenlijke passie voor 2manydjs. Voor Richard was het een inspiratie voor zijn visuals, voor Rick de inspiratie om ook te willen DJen. Ergens in een stoffig hoekje van de Oldehove kwamen de ideeën ter sprake en zie hier het resultaat: een heuse 2manydjs cover act, en de wereldprimeur is in Asteriks.

Maask kennen we al iets beter. De rest van het land kent hem ook trouwens. De Leeuwarder stemkunstenaar/ beatboxer gaf één van de betere optredens op het ADE dit jaar en deed daar waar hij goed in is: een belachelijk goed feestje bouwen. Misschien herinner je ook nog een feestje met Maask op #wttv13, waar hij het truckpodium bijna deed kantelen. 

Check hier Maask bij DWDD, vanaf 8.25.

SCHEDULE:

21:00 - 22:00 - maask 
22:30 - eind - 2manykofferdjs
 

Poster: Chris Hempenius.
Foto's: Hans Jellema.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!