Archief


Blokhuispoort, 5,-

Afscheidsshow + EP-presentatie Flying Trashcans + The Exitlight Empire

What a way to say goodbye

Goed nieuws en slecht nieuws. De jonge goden van de Flying Trashcans doen hun aller-allerlaatste show ooit in Asteriks. Maar dat doen ze tegelijk met het presenteren van hun gloednieuwe en eerste EP. Laten we huilend bierdrinken op het vroege afscheid van de psychedelische rockers en ook direct dat koffertje met überhip gekleurd 10 inch vinyl helemaal leegkopen. Support: The Exitlight Empire. Deze show is helemaal UITVERKOCHT. 
 

Die EP dus. What a way to say goodbye. Het allereerste vinyl van een band die best wel eens legendarisch zou kunnen worden. Dat snerpende orgeltje, lange gitaar- en saxofoonsolo's en die maniakale drummer. De EP werd vakkundig bij elkaar gecrowdfund via een campagne op voordekunst.nl en wordt een heus collectors item. We verheugen ons op de laatste psychedelische rocktrip met de bandleden die nog maar achttien jaar oud zijn. 

Tot slot een persoonlijke boodschap van de schrijver van deze tekst.
De Flying Trashcans zijn te gek om mee te werken. Dat waren ze al vroeger, bij het Jongerenlab van Parnas, en dat zijn ze nu: nu het een aanstormende band is (was) met serieuze ambities. Enorm talentvol, oprecht, enthousiast en kundig. Dat is de band, maar een band wordt altijd gevormd door afzonderlijke bandleden die samen het DNA zijn van een band. Dat betekent dat het individueel aangaan van nieuwe samenwerkingen, nieuwe projecten en onderwerpen je als muzikant en persoon gaat doorontwikkelen. En die doorontwikkeling, daar ben ik erg benieuwd naar. Bedankt boys!

Koen. 

* Op deze avond verwelkomen we onze 25.000ste bezoeker. The lucky one krijgt een jaar lang gratis toegang tot Asteriks in 2015. Hier meer info

** Bandfoto: Afke Manshanden 

*** Poster: Chris Hempenius

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!