Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Afterpartees

Kaarten

De leukste gitaarband van Nederland komt naar Asteriks! Op vrijdag 23 maart komen de Limburgse helden van Afterpartees naar de Blokhuispoort. Met hun rock 'n rollin gitaarpop blazen ze zo de zaal omver. Tickets zijn voor € 7,50 online verkrijgbaar. 

Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we zeggen dat een live-show van Afterpartees altijd feest is. Dat kunnen bezoekers van o.a. Best Kept Secret, Into The Great Wide Open, Lowlands en Pinkpop beamen. Licht manische frontman Niek Nellen zweept de boel aan terwijl de band de show op de rails probeert te houden. We zagen ze ook al op Welcome to The Village in 2014 en dat was dik aan!

Op 18 februari komt het tweede album Life is Easy uit. Ongetwijfeld een plaat vol puntige en dansbare gitaarhitjes die je nog een week lang meezingt. De gelijknamige single kun je hiernaast vast beluisteren. Tot die tijd gaan we nog even los op debuutalbum Glitter Lizzard. Tjokvol hits als First/Last en Girls Like You. Zing je mee? Geef de jongens drie kwartier van je leven en ga naar huis met een liedje in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Garanties zijn er in het leven niet, maar garant staan voor een mooie avond kunnen deze jongens wel!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.