Archief


Blokhuispoort, 5,-

Alamo Race Track + Karawane + Sun Kissed Mountains

Alamo Race Track, Amsterdamse altrockers met een voorliefde voor ontzettend fijne nummers. Black Cat John BrownUnicorn Loves DeerThe Northern Territory, ga zo maar door. In maart brachten ze hun nieuwste plaat Hawks uit. En die is weer even prachtig als altijd. De dag voor Sinterklaas live in Asteriks, met support van Karawane en Sun Kissed Mountains. Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop via de site en vanaf 20:00 uur aan de deur. 

Alamo Race Track is zo’n band die rustig, plaat voor plaat fans verzamelt. Geen enorme radiohits maar altijd enorm goed. De fijnproevers weten het al langs en met de nieuwe plaat Hawks worden het er steeds meer. Op Hawks gaan de Amsterdammers verder op de ingeslagen rootsy weg: 3voor12 noemt het “een meeslepende, organische en typische Alamo-plaat, met soms hemelse samenzang”. Vinden wij ook! Ze overtuigden ons al op Welcome to The Village, trouwens =] 

Supportact Karawane is het nieuwe bandproject van Anne Caesar, de voormalige zanger en liedjesschrijver van gitaarband LPG. Na de stop van LPG stortte hij zich in een nieuw opnameproces, dat uit zou lopen op twee intense jaren met een constante stroom van gekte, creativiteit en het pure plezier van creëren. Geen deadlines, geen beperkingen, maar wel ontzettend mooie muziek, mede vormgegeven door twee ex-Leeuwarders. Check ook zeker deze Kicking the Habit-review

Sun Kissed Mountains is nog maar jong, de leden draaien al wat langer mee in bekende bands als The Black Atlantic, Sväva en wijlen Flying Trashcans. Zoals deze bands al doen vermoeden, levert dat een psychedelische folkgroep van formaat op, geïnspireerd door krautrock. De prachtige samenzang van frontman Geert van der Velde (The Black Atlantic) en frontvrouw Esther Postma (ex-Calgary Woods) was op Freeze al een groot succes. 

Schema: 
20:40 - Sun Kissed Mountains 
21:40 - Karawane 
22:40 - Alamo Race Track 

Poster: Irene de Jong
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!