Archief


Blokhuispoort, 5,-

Antwerp Gipsy-Ska Orkestra + 10 To Go

Perfecte zomervitaminen in de gevangenis

FEEST!!!!1 Vrijdag 12 juni dansen we met het Antwerp Gipsy-Ska Orkestra net zolang tot we vleugels krijgen! Deze feest-experts stonden al eens in Asteriks, dus weten ze precies wat er nodig is om jou aan het dansen te krijgen. Inclusief een vakkundige opwarmsessie van skapunkbazen 10 TO GO. Het enige wat jij daarvoor nodig hebt zijn je dansschoenen en vijf euro. Voor een kaartje. Die je nú online & bij King Kong Recors kunt kopen! 

Het Antwerp Gipsy-Ska Orkestra is al jaren actief en steekt de Balkanmuziek in een heerlijk nieuw jasje. Bij de AGSO geen droeftoeters want vrolijke deuntjes en uptempo ritmes voeren de boventoon. In de basis bestaat de muziek uit een mix van traditonele gypsy invloeden, jazz en ska. De bazen maken gebruik van traditionele instrumenten zoals de trompet, saxofoon en contrabas, maar nooit zonder een pittig sausje. Verwacht dus flitsende gypsygitaren en dampende balkanbeats. Twee jaar geleden braken ze al bijna de hele Blokhuispoort af, reden te meer om de heren nog een keer te zien spelen. Vrolijke noten, koud biertje erbij und tanzen!

Support komt van lokale skapunkbazen van 10 TO GO. De überenergieke band staat bekend om hun beladen punkrockanthems gemengd met lekkere ska en fijne reggae. Het spreekt voor zich dat je op tijd komt. Want dansen zul je. 

Ohja, in eerste instantie kondigden we dit evenement aan voor 10 april. Mocht je daar al kaarten voor hebben gekocht, blijven die gewoon geldig voor de show op 12 juni! 

Hans Jellema maakte de foto's:

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.