Archief


Blokhuispoort, 5,-

Asteriks is jarig!! Cairo Liberation Front + tdtmcm + The Boosters + DJ Ray Koocks

Vierwerf hoera!

Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Asteriks is vier jaar oud. Dat verdient een legendarisch feest om te vieren (da's een woordgrap) dat we bijna tweehonderd shows hebben gedaan. Simpel gerekend staat dat tot zo'n 125000 danspassen* in Asteriks, en daar zijn we trots op. Tijd om richting de 150000 danspassen te gaan, dat gaan we regelen met het epische Cairo Liberation Front en TDTMCM (The Don't Touch My Croque-Monsieurs). Mr. Wallace komt helaas niet wegens ziekte. Vervanger: The Boosters!  Tussendoor draait CD- en vinyljunk  DJ Ray Koocks. Kaarten kosten €5,- en zijn online of bij King Kong Records te koop. Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! 

Van onze verjaardag ga je een heleboel zien. Maar liefst vier teams voeren campagne om de avond onder de aandacht te brengen. Teams van vrijwilligers, die hun eigen waarde van Asteriks opschrijven, een beeld geven op een poster en misschien wel jouw timeline gaan volspammen. Inhoudelijk geneuzel? Dat mag je ook vinden en alsnog langskomen, want het Cairo Liberation Front met zorgt er hun epische electro cha3bi in ieder geval voor dat we iets dichterbij de 1500000 danspassen gaan komen. 

De pioniers vcan CLF braken eerder al clubs en grote podia af op onder veel meer het ADE, STRP en Best Kept Secret. Het collectief, dat niet uit Amsterdam komt, promoot 'the sonic Arabic Revolution'. En revoluties, daar houden wij wel van. Hoe het klinkt? Stel je maar eens voor wat er gebeurt als Omar Souleyman met Sean Paul de studio induikt en daarmee het podium bestormt met de overtuiging van Motörhead.

Mr. Wallace moest helaas afhaken wegens ziekte. Beterschap! Puike vervanging gevonden in de vorm van The Boosters. Hard feest! 

De sound is de baas bij DJ Ray Koocks: heerlijke obscura en muzikale memorabilia - rock 'n roll en niks anders!

* toelichting rekensommetje: 25000 (=200 shows x gemiddeld 125 bezoekers) gedeeld door 4 = 6250. Gedeeld door drie want pop, rock, indie en wereldmuziek zijn dansbaar. Singer-songwritermuziek doorgaans minder. 6250 x gemiddeld 200 danspassen = 1250000. Geen speld tussen te krijgen.

Proost! 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!