Archief


Blokhuispoort, 0,-

Asteriks Nieuwjaarsborrel: Duo Von Däniken + Leonard Ford + Willem de Vries & Ivo Poelsma

proosten op tweeduizendveertien

De Asteriks nieuwjaarsborrel, dat begint zo langzamerhand een mooie traditie te worden. De feestdagen achter de rug, de goede voornemens nog vers. De traditionele nieuwjaarstoespraak is dit jaar van Omrop-dj Willem de Vries, samen met zingende dominee Ivo Poelsma. Dat belooft wat. Optredens zijn er van Duo Von Däniken en Leonard Ford. De entree is gratis, want we willen graag met je proosten en die feestdagen waren al duur genoeg. Wees welkom en neem je vrienden mee!

Willem de Vries krijgt in zijn radioprogramma Noardewyn vrijwel de hele Friese popscene over de vloer. Als lokale Jools Holland praat hij feilloos de meest uiteenlopende acts aan elkaar. Van The Future's Dust tot Frans Bouwer, van Kim Janssen tot The Dubliners, voor iedereen is plek. Dit maakt Willem één van de grootste muziekkenners van de provincie. Reden voor ons om hem uit te nodigen voor een inspirerende toespraak. Inspirerend wordt het zeker vanwege Ivo Poelsma, Omrop collega en voor de gelegenheid 'zingende dominee'. 

Duo von Däniken bestaat uit de Fryske dichters Cornelis van der Wal en Anne Feddema. Naast hun (internet)cabaret voor het literaire tijdschrift ensafh.nl maken ze muziek. Vanavond brengen ze de kleine rockopera Nordic Walkmen... Eclectische elektronica, samples, met live instrumenten en visuele vondsten. 

Leonard Ford is het alter-ego van Leeuwarder Lennard Fopma. Als gitarist bekend van Downbeat Maestros, DIFF en Highway 54. Nu solo met vuige deltablues. Muziek van zo'n honderd jaar oud, nieuw leven ingeblazen door deze virtuoze muzikant.   

Poster: Stefan Sloooootje
Foto's: Marthe Vroegop

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!