Archief


Blokhuispoort, 10,-

[UITVERKOCHT] Asteriks special: DeWolff + Go Go Berlin

Psychrock van festivalbazen

BAM: DeWolff komt terug naar Leeuwarden! Na een jetser van een show op Welcome to The Village en een nieuwe plaat op zak, ROUX-GA-ROUX, duiken ze de clubs in. We halen ze daarom maar wat graag naar Leeuwarden voor een Asteriks Special =] En supertof: deze show doen we gewoon in onze eigen Asterikszaal. De show is he-le-maal uitverkocht! 

In de acht jaar sinds DeWolff het daglicht, zag is de band uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. De band bracht in de tussentijd vijf studio albums uit. Ook live wist DeWolff zichzelf op een unieke wijze te vertonen: onuitputtelijke energie en grenzeloos enthousiasme. En die energie komt goed van pas, want ze spelen in ons Asteriks extra lang. Fuck yes. =] 

De Deense rockers van Go Go Berlin speelden al honderden shows door heel Europa, en hebben meerdere keren Eurosonic aangedaan. In hun thuisland staan de gasten al aan de top van de muzikale eredivisie, maar nu gaan ze met nieuwe plaat voor definitief Europees succes. Hun psychedelische rock ‘n roll grijpt terug naar de jaren ‘60; denk aan The Doors en Led Zeppelin, maar dan iets swingender.

UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT!

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.