Archief


Blokhuispoort, 10,-

UITVERKOCHT! Asteriks Special: John Coffey + Magnetic Spacemen

Besnorde garagerock-koningen hebben goed nieuws

Oeh! Een bijzondere avond met een bijzondere band. John Coffey komt naar Leeuwarden voor een Asteriks Special. De ongekroonde koningen van de garagerock komen begin volgend jaar met hun nieuwe plaat The Great News! En jawel, dat vinden wij ook geweldig nieuws. Kaarten voor deze Special kosten voor één keer een tientje. Maar hé, dat is inclusief crowdsurf-gedoogkaart. De show is strak uitverkocht! 

De besnorde mannen maken er een gewoonte van elke club waar ze spelen vakkundig af te breken. Met meer dan 130 shows en festivals op zak weten ze inmiddels prima hoe dat moet. Wie ze deze zomer op en om het podium van Welcome to The Village zag springen weet ongeveer wat íe kan verwachten.

Toch, ook een geoefende rock ‘n roll-machine als John Coffey moet bij een nieuwe plaat weer gewoon opnieuw beginnen. Ze doken weer het oefenhok in, belden Amerikaanse producer Matt Goldman op en maakten 11 nieuwe tracks die samen het tweede album The Great News! vormen. Na de release in de Melkweg doen ze een kleine tour, met natuurlijk ons Asteriks op de route. Niet missen! Ze hebben namelijk één van de beste rockplaten van het nieuwe jaar gemaakt. Niet alleen volgens ons: bekijk deze reviews maar eens! 

Oor // Volkskrant // PitKings // 3voor12 // Festivalinfo

De support komt deze avond van Magnetic Spacemen. Nog zo’n lekker hard garagerockbandje met een energieke liveshow. Gewoon begonnen in een slaapkamer in Tuk. Nu inmiddels een stuk volwassener en harder. In oktober kwam de band met debuut-EP Baby Doll, met daaropvolgend een clubtourtje door het land. Nu zijn ze dus op pad met de grote broers van John Coffey. Een betere match hadden wij niet kunnen bedenken.

* twee keer mazzel voor jullie. Want je bent vanavond bij één van de betere Asteriksshows van het seizoen, en je mag op vertoon van je kaartje voor de helft van de prijs op zaterdag 18 april naar Het Bolwerk in Sneek. Daar speelt Karma To Burn. Dus niet inleveren, je ticket. Kusjes!

Poster: Andreas Meerstra.

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!