Archief


Blokhuispoort, 10,-

Asteriks Special: Thomas Azier

Azier komt thuis voor exclusieve try-out

Ja. Natuurlijk ken je Thomas Azier. De in Berlijn wonende Fries speelt in oktober een bijzonder beperkt aantal clubshows in Nederland en komt daarvoor bij ons uitgebreid proefdraaien. Op Welcome to The Village werd zijn terugkeer al uitbundig gevierd, nu doen we zijn thuiskomst nog eens haarfijn over voor max 150 man. Support is er van Gosto en Yakumo. Kaarten voor deze Asteriks Special zijn binnen tweeënhalf uur uitverkocht! 

Het verhaal van Thomas Azier is bekend. Afgestudeerd in Leeuwarden en gehard in Berlijn: hij vertrok als jonge hond en kwam terug als een vent. Zijn debuutplaat Hylas staat vol intense synth-pop-rock die hem tot instant idool bombardeert. Al die intensiteit resulteert in een te gekke liveshow, die eerder dit jaar in een afgeladen tent op zowel Welcome to The Village als Lowlands te zien was.

Opener Gosto wil je niet missen. De muziek van Roel Vermeer flirt enorm met de tunes van James Blake en Thom Yorke. De gruizige beats vormen met de soulvolle zang voor de beste vibe van het jaar. Afsluiter Yakumo ken je waarschijnlijk als oud-leden van Daily Bread. Op Freeze toonde het duo, toen in megagrote bezetting, hoe dansbaar dit is. En retegoed, ook. 

Poster: Chris Hempenius 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!