Archief


Blokhuispoort, 10,-

Asteriks Special: Thomas Azier

Azier komt thuis voor exclusieve try-out

Ja. Natuurlijk ken je Thomas Azier. De in Berlijn wonende Fries speelt in oktober een bijzonder beperkt aantal clubshows in Nederland en komt daarvoor bij ons uitgebreid proefdraaien. Op Welcome to The Village werd zijn terugkeer al uitbundig gevierd, nu doen we zijn thuiskomst nog eens haarfijn over voor max 150 man. Support is er van Gosto en Yakumo. Kaarten voor deze Asteriks Special zijn binnen tweeënhalf uur uitverkocht! 

Het verhaal van Thomas Azier is bekend. Afgestudeerd in Leeuwarden en gehard in Berlijn: hij vertrok als jonge hond en kwam terug als een vent. Zijn debuutplaat Hylas staat vol intense synth-pop-rock die hem tot instant idool bombardeert. Al die intensiteit resulteert in een te gekke liveshow, die eerder dit jaar in een afgeladen tent op zowel Welcome to The Village als Lowlands te zien was.

Opener Gosto wil je niet missen. De muziek van Roel Vermeer flirt enorm met de tunes van James Blake en Thom Yorke. De gruizige beats vormen met de soulvolle zang voor de beste vibe van het jaar. Afsluiter Yakumo ken je waarschijnlijk als oud-leden van Daily Bread. Op Freeze toonde het duo, toen in megagrote bezetting, hoe dansbaar dit is. En retegoed, ook. 

Poster: Chris Hempenius 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.