Archief


Prinsentuin, 0,-

Asteriks @ UITfestival: Max Meser & Troubadour Bruno

#UITsteriks

YES! We mogen weer programma maken op het UIT!Festival! Daarvoor hebben we één van de beste acts van het afgelopen najaar gevraagd: Max Meser. En: samen met Studiestad Leeuwarden - onze vrienden die de Music Battle mede-organiseren - zetten we #MB058-held Troubadour Bruno in z'n voorprogramma. Je ziet ze op zondagmiddag 3 september in de Prinsentuin! 

Deze Catalaans/Mokumse baas ken je van de vele voorprogramma's van Douwe Bob, een steeds groter wordende stapel fijne hits en natuurlijk zijn uitverkochte show in Asteriks afgelopen seizoen: reden genoeg om hem weer naar Leeuwarden te halen. Met z'n band maakt Max steengoeie indiepop in het straatje van Jake Bugg en Miles Kane, maar dan iets meer sixties. Max komt op 25 augustus met een nieuwe plaat Pictures

Vorig jaar stond hij in de finale van de Music Battle 058, en we zien hem graag nog eens optreden: Troubadour Bruno. Want gewapend met slechts zijn gitaar en bassdrum plankje en zijn enorme dosis energie en enthousiasme weet Troubadour Bruno jong en oud te entertainen. Hij zingt zowel in het Fries, Nederlands als Engels - en als je het lief vraagt zelfs een beetje Duits.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.