Archief


Prinsentuin, 0,-

Asteriks @ UITfestival: Max Meser & Troubadour Bruno

#UITsteriks

YES! We mogen weer programma maken op het UIT!Festival! Daarvoor hebben we één van de beste acts van het afgelopen najaar gevraagd: Max Meser. En: samen met Studiestad Leeuwarden - onze vrienden die de Music Battle mede-organiseren - zetten we #MB058-held Troubadour Bruno in z'n voorprogramma. Je ziet ze op zondagmiddag 3 september in de Prinsentuin! 

Deze Catalaans/Mokumse baas ken je van de vele voorprogramma's van Douwe Bob, een steeds groter wordende stapel fijne hits en natuurlijk zijn uitverkochte show in Asteriks afgelopen seizoen: reden genoeg om hem weer naar Leeuwarden te halen. Met z'n band maakt Max steengoeie indiepop in het straatje van Jake Bugg en Miles Kane, maar dan iets meer sixties. Max komt op 25 augustus met een nieuwe plaat Pictures

Vorig jaar stond hij in de finale van de Music Battle 058, en we zien hem graag nog eens optreden: Troubadour Bruno. Want gewapend met slechts zijn gitaar en bassdrum plankje en zijn enorme dosis energie en enthousiasme weet Troubadour Bruno jong en oud te entertainen. Hij zingt zowel in het Fries, Nederlands als Engels - en als je het lief vraagt zelfs een beetje Duits.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!