Archief


Blokhuispoort, 5,-

Astersonic: Heymoonshaker + Moaning Cities + The Afterveins

Kleintje Eurosonic, gewoon in Leeuwarden

Geen kaarten voor Eurosonic/ Noorderslag geregeld? Dat snappen we, want die zijn nogal aan de prijs. Bovendien wordt het beste van de grootste showcase van Europa gewoon naar Leeuwarden gehaald tijdens Astersonic. Op 16 januari drink je je biertje bij Heymoonshaker (Beatboxblues, UK), Moaning Cities (psychedelische rock & roll, BE) en The Afterveins (Psychedelische folk, NL), tickets haal je online of bij King Kong Records! 

 

Heymoonshaker combineert rauwe blues met hiphop, wat verbazingwekkend goed blijkt te werken. Het hese stemgeluid van de zanger/gitarist doet denken aan Tom Waits en de mondpercussionist steelt moeiteloos de show. Met hun originele visie op blues maakten deze Britse gasten - die elkaar als straatmuzikanten in Nieuw-Zeeland ontmoetten - een blijvende indruk op festivals als Sziget en Glastonbury. Eigenlijk is slechts één omschrijving allesomvattend: Heymoonshaker is too cool for school.

Heymoonshaker speelt om 15:00 die dag een instore @ King Kong Records! Lees meer... 

Moaning Cities is een Brusselse rock 'n rollband met een hoorbare liefde voor psychedelica uit de jaren '60 en fuzz- en distortion-pedalen. Een aantal zachtere songs in hun set doen denken aan The Beatles en Jefferson Airplane. Gewapend met een sitar en de jaloersmakende stem van de zanger boeit de band gelijk.

The Afterveins dan. Rotterdam's finest, die je kent van de Popronde, Noorderslag en heul veul festivals. Ze maken psychedelische folkmuziek, met flink wat new wave invloeden. Denk aan The Sound, Nick Drake of The Feelies. Dat dat supertof klinkt gaan ze je bewijzen met hun tweede album, wat begin dit jaar uitkomt. 

Poster: Wouter Hylkema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!