Programma

Beeld door Christina Rupp
Meer info


Blokhuispoort, 5,-

Automatic Sam + The Cubical + DE KAT

Automatic Awesome

Kaarten

Podtverdikke JA! Automatic Sam in je Asteriks, je perfecte excuus om bier te komen drinken bij één van de meest spannende gitaarbands van Nederland. Op een moddervette double bill met het Liverpudlian The Cubical en semi-local support van DE KAT. Kaarten? Vijf piek. Nu verkrijgbaar via de online ticketboer. Beter! 

 

In maart verschijnt hun nieuwe plaat ARCS, waarop Automatic Sam’s voorliefde voor krautrock en Amerikaanse punkrockbands uit de jaren tachtig duidelijker te horen dan ooit te voren is te horen. De combinatie van uptempo ritmes, tape echo’s en geïmproviseerde passages resulteren in een mengsel van bondige en melodieuze popliedjes en muziek die leunt op experiment, sfeer en hallucinerende herhaling.

The Cubical is afkomstig uit Liverpool en is een garage-blues band rondom zanger-gitarist Dan Wilson en klinkt als een kruising tussen Tom Waits, Captain Beefheart en Frank Zappa, maar dan net even anders, net even iets weirder, en vooral ook, met een heftige dosis energie.

DE KAT. Die moet je gewoon checken. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!