Archief


Blokhuispoort, 5,-

Bewilder / Douglas Firs + Ilanois

Beste double bill van de lage landen

Bewilder komt naar Asteriks! De ontspannen liedjes met catchy melodieën zijn ingetogen, maar op z’n tijd ook superuitbundig. Ennnn, nog beter nieuws: Douglas Firs staat ook op de poster. Da's dus een wel hele dikke double bill voor maar vijf euro hé, ook nog eens met support van Ilanois. Kaartjes koop je online of bij King Kong Records. 

Het zijn allemaal ervaren muzikanten, de bandleden van Bewilder. Zo zong Maurits eerder in GEM, drumde Bram bij Kyteman Orchestra en speelde de rest in o.a. Wooden Saints en de band van Douwe Bob. Geen groentjes in de popscene dus. Wel een fris groen blaadje in het najaarsprogramma van Podium Asteriks. Zelden is een band dynamischer dan dit swingende gezelschap, geen enkel optreden verloopt hetzelfde. Zin in! De band haalde onlangs de Dag-top 5 van 3VOOR12's festivalverslag van ITGWO en nam een paar bijzonder fijne covers op in de Onder Invloed Sessies. Beluister ze hierrrr.

Douglas Firs is een Belgische superband rond Gertjan van Hellemont, die leden van Balthazar, Amatorski en Magnus om zich heen heeft verzameld. Van Hellemonts stem jankt als een krolse kat en schuift tijdens de refreinen soepeltjes over de soepele groove die ongegeneerd vol op de heupen mikt. Denk aan een rockende Marvin Gaye geïnjecteerd met het geilste van QOTSA. Ontzettend goed. 

Ilanois opent de avond! De band rond zanger Ilan Palstra check je met nieuw werk in Asteriks, nadat ze een paar jaar geleden al lekker aan die poprock-weg timmerden. Ze schopten het tot 3FM Serious Talent, tekenden bij PIAS en brachten die ijzersterke single Chase the Sundown With Me. Nu dus met nieuwe songs in Asteriks te zien, wees er dus op tijd bij vanavond! 

Schedule:
20:00 deuren open
20:40 ilanois 
21:40 douglas firs 
22:40 bewilder

Poster: Stefan Sloot (Studio Captain)
Foto's: Jantina Talsma

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.