Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT --- Birth Of Joy

Sixties on Steroids

Sixties on steroids. Rauw gitaargeluid, roffelende drums en – uiteraard – een orgel. Birth of joy haalt met behulp van psychedelische rock 'n roll nostalgische gevoelens bij je naar boven. De twee heren van We Sell Guns toveren met hun rauwe rock 'n roll een lach op je gezicht. Het voorprogramma wordt verzorgd door Flying Trashcans. Kaarten zijn voor vijf euro online en bij King Kong Records in Leeuwarden in de voorverkoop.

Met meer dan 150 gespeelde shows is Birth Of Joy een live-machine om rekening mee te houden. De band bracht in 2012 hun album 'Live in Babalou' uit bij Suburban Records, speelden op Eurosonic, het Greenman Festival (UK), Zwarte Cross en toerden met De Staat. In februari 2014 komt hun nieuwe plaat uit waarna de band zal starten met een lange Europese tour.

We Sell Guns is een rockduo uit Rotterdam dat rock 'n roll speelt in de geest van bands als The Black Keys en Black Box Revelation. Dit jaar speelde het duo onder andere op Metropolis, het Bevrijdingsfestival en in de Melkweg. Momenteel wordt er druk gewerkt aan het in 2014 te verschijnen debuutalbum.

Flying Trashcans is een psychedelische rockformatie uit Leeuwarden. Het viertal maakt tijdloze, experimentele psychedelica. De band opende voor o.a. DeWolff en The Horse Company en stond in 2013 in de finale van de Kleine Prijs van Friesland.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.