Archief


Blokhuispoort, 5,-

Blue Senses & Friends - albumpresentatie + Devils Barbershop

One Step Higher

Blue Senses is ontstaan in het hoge noorden van Friesland. De band speelt al een aantal jaren samen en heeft veel geëxperimenteerd met verschillende muziekstijlen. Bandleden Rienk (gitaar/vocals) en Age (bas) Jepkema zijn bezig met afstuderen van D'drive artiest muziek. Voor hun eindexamen hebben ze een album geschreven - One Step Higher - en opgenomen in samenwerking met diverse muzikanten. Donderdag 23 maart presenteren ze de plaat live in Asteriks, met support van Devils Barbershop! 

Die nieuwe CD dus he, die staat vol met lekkere Reggea grooves en melodieuze blaaspartijen die worden afgewisseld met snelle ska- beats. Dit alles wordt ondersteunt met creatieve bas partijen. De zang wordt ingevuld door zowel mannelijke als vrouwelijke lead-vocals. Al deze elementen zorgen voor een dynamisch geheel die een vrolijke en energieke show neerzetten.

Devil’s Barbershop is een energieke en stevige rockband die een knipoog geeft naar spiritual blues en blues-rock. Opgericht door lead-gitarist Frank Manshanden zal hij in samenwerking met lead-zanger Jordy Bockhout, bassist Age Jepkema, gitarist Koen Sprik en drummer Lennart Hoeksma een afstudeerconcert van jewelste geven. Door de opbouw van de show word je geheid meegetrokken in de energie die de vijf mannen neer zetten. Van de zachte samenzang van een Barbeshop koor door naar blues-rock om uiteindelijk de show te eindigen met alternatieve rock die het dak eraf blaast kan je niet anders doen dan meegesleurd worden met nummers van o.a. Triggerfinger, Royal Blood, De Staat, Gary Clark Jr. etc.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.