Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


De Blokhuispoort, 5,69,-

Bonne Aparte

Kaarten

Grillige, rauwe postpunk van eigen, Noordelijke bodem! Na zeven jaar afwezigheid bewijst Bonne Aparte met hun extended play Scum Party in 2016 geen grammetje ingeleverd te hebben op hun huiveringwekkende, agressieve sound. Maar het meest hebben we ze gemist op het podium. Nog steeds staat Bonne Aparte garant voor een hectische wervelwind van een show. Verwacht een setlist met een aaneenschakeling van meedogenloze energie explosies. Op vrijdag 16 februari in ons eigen Asteriks. Kaarten zijn nu online verkrijgbaar!

Er is meer! Bonne Aparte’s fonkelnieuwe album Scalps dat 2 februari 2018 uitkomt, voegt een nieuwe dimensie toe aan het repertoire van de band. De vijfkoppige band met wortels in Leeuwarden en Groningen opereert tegenwoordig vanuit Rotterdam. Hier hebben ze intussen de nodige inspiratie opgedaan om zo mogelijk nóg meer manische energie en experimentele noise in nummers van krap twee minuten te pompen. Geef je over aan het herboren Bonne Aparte, want ze zijn niet te stoppen!

--> 3voor12 noemt Bonne Aparte "Nederlands meest meedogenloze band" en vindt PISS "een genadeloze klap op je bek". Lees hier meer.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!