Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT: Broken Brass Ensemble: Albumpresentatie (ft. Harmen Ridderbos en Spotrockers) + Ananazz

Festivalverslindend achttal presenteert nieuw werk

Ieder nadeel heb z'n voordeel. December kwam voor het fenomenale Broken Brass Ensemble te vroeg: de plaat was nog niet af. Vanavond is 'ie dat zeker wel, dus dansen we daar op. Harmen Riderbos (je kent 'm van Town of Saints) speelt een liedje mee, net als Spotrockers! Ananazz komt ons fijn opwarmen. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig! De show is uitverkocht! 

Met één drummer en zeven koperblazers blijkt het Broken Brass Ensemble al een tijdje een gouden formule. Met hun aanstekelijke mix van traditionele New Orleans-brass met blues, funk en hiphop speelden ze al menig festival plat. Waaronder Welcome to The Village, North Sea Jazz, Into the Great Wide Open, en Zwarte Cross. En die mix wordt nu gevangen op plaat. En, om gewoon ook even te noemen, Ruben Hein, Town of Saints-zanger Harmen Ridderbos en Benjamin Herman werkten ook mee om de sound van het ensemble verder uit te diepen.

Dus, die nieuwe sound kun jij horen in Asteriks. En dat is vet. Heel vet. Al helemaal als je bedenkt dat Harmen Ridderbos en Spotrockers mee gaan doen. 

Support komt van Ananazz, het sappigste bandje uit Leeuwarden. Niet alleen de bezetting, ook het repertoire van Ananazz is gevarieerd: van Pop tot Oost-Europese volksmuziek tot Jazz en Latin, met altijd veel ruimte voor solo’s. En veel bekende gezichten, ook.

Poster: Chris Hempenius.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!