Programma

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Canshaker Pi + The Mighty Breaks + Bull

Vuig, zompig en snoeihard

Kaarten

Met hun legendarische live-reputatie reist Canshaker Pi Europa af en staan ze op festivals als Into The Great Wide Open en het invloedrijke SXSW (Texas). Met het nieuwe album Naughty Naughty Violence (2018) mag een tour langs de poppodia niet ontbreken. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos. Deze band speelt altijd alsof hun leven er vanaf hangt. Canshaker Pi nog niet live gezien? Dan is dit je moment. Het is tegendraads, vuig, zompig en snoeihard. Ga voor totale ontregeling en neem een snoekduik in de moshpit. 

Support komt van The Mighty Breaks, die je met hun fuzzy gitaarrock meevoeren naar de jaren negentig. De garageband voegt iets ongebruikelijks toe aan hun muziek en dat is niet alleen de saxofoon. Wat dan? Alle vijf bandleden van The Mighty Breaks zingen, waardoor elke track weer een ander gevoel en geluid produceert. Awesome toch!

Ook de Brits-Amerikaanse viermansformatie Bull is present. Met hoorbare invloeden van namen als Pixies, Eels, Neil Young, Nirvana en Smashing Pumpkins (to name a few) en een 'schijt-aan-stomme-dingen-instelling' staat de band garant voor een knallend feest.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.