Archief


Blokhuispoort, 5,-

Cocaine Piss + The Sweet Release of Death + OOO [seizoensopening]

Aftikken, moshpit, bier halen, repeat

Hele vette female-fronted punk uit Luik van Cocaine Piss: snel, hard en supersexy. De band speel hard en effectief, is agressief maar wil heeeeel graag met je dansen. Zegmaar een speeddate op een snelweg, waarin alleen je snelste danspassen ervoor kunnen zorgen dat je niet uit de auto wordt gekickt. De band support John Coffey tijdens hun uitzwaaishow in De Melkweg en zijn nu in Asteriks te zien voor maar vijf euro. Support: The Sweet Release of Death en OOO. De vvk is gestart, zowel online als bij King Kong Records!

Eerst even luisteren. Één album kost je 13:38 minuten =] En lees hier wat De Morgen over Cocaine Piss te zeggen heeft, die ze tot één van de grootste beloftes van 2016 benoemt. Het mag duidelijk zijn dat de band vooral harde, korte nummers speelt. Daarom extra veel support om het nieuwe Asteriksseizoen mee af te trappen:

The Sweet Release of Death is een echte noiseband. Alicia Breton Ferrer (zang/basgitaar), Martijn Tevel (gitaar) en Sven Engelsman (drums) vormen samen een grillige oerkracht vol grijstinten noise rock, shoegaze en post-punk, met zo nu en dan een gitzwarte korrel zout. In oktober komen ze met een nieuwe plaat, het eerste voorproefje is het hysterische Smutek: een heuse orkaan van unheimische noise-gitaren en glitchy stuiptrekkingen.

Het komt uit Groningen en het speelt garagepunk. Dat kan veel zijn, inderdaad. Maar deze kende je nog niet: OOO (spreek uit 'Out of Order'), een nieuwe ster aan het noordelijke garage-firmament. Een EP is in de maak, de eerste single 1,2,3 belooft veel goeds =]

Poster: Andreas Meerstra
Foto's: Marc Henri Quere 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!