Archief


Blokhuispoort, 5,-

Cookachoo + Project Bongo [Asteriks Verjaardag]

Yes, Yes, Yes, Asteriks wordt zes!

BETER! We zijn weer jarig, en daarom trakteren we je op een avond lang KEIHARD feest! Niemand minder dan Cookachoo zweept je op met een explosieve, dansbare mix van bass, electronica, dans en performance art. Ze trokken met hun bootylicious madness langs popzalen en brachten veel vreugde op festivals als Welcome to The Village, Dauwpop, Oerol, Milkshake, Mysteryland en Valtifest. Support van Project Bongo, kaarten gaan meteen in de voorverkoop, zowel online als bij King Kong! 

Such a handsome threesome! Cookachoo is één van de kleurrijkste bands die je ooit in ons land tegen gaat komen. In hun vorige single You’re Free horen we in ieder geval het Nederlandse antwoord op Die Antwoord. Met een zangeres die lijkt op Nicki Minaj zingen en rappen ze over vrijheid. Maar het drietal bouwt vooral één groot feest vol tropische hipheid en opzwepende beats. TANZEN! FISSA! ALLES!

Verjaardagssupport komt van Project Bongo! Elektronische beats, synths en gitaren vermengd met popsongs en edgy hooks a? la Phoenix en Two Door Cinema Club. De leden deelden een enorme passie voor dance beats en pop hooks, als MGMT. De Utrechters stonden al in het voorprogramma voor acts als The 1975, The Mystery Jets en The Boxer Rebellion. Daarnaast schopten ze kont in de Popronde, speelden ze op Sziget en wonnen ze de Utrechtse Popprijs. 

Poster: Coert Wigbels
Foto's: Denise Janssens

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!