Programma

Beeld door Christina Rupp
Meer info


Blokhuispoort, 5,-

Crying Boys Cafe

Kaarten

Crying Boys Cafe, een energiek kwartet dat in één ritme ademt – net zo hard voortgejaagd door wanhoop als door plezier. Hun muziek is een opgewonden mengelmoes van heden en verleden: van oude gevangenisblues en gospel, via de exotische jaren ’80 naar de indie avantgarde van nu. Het resultaat: moderne, rituele songs. Op 21 april van het nieuwe jaar voor maar vijf euro in je Asteriks, online voorverkoop is meteen los! 

Invloeden van Crying Boys Cafe zijn o.a. Paul Simon, Talking Heads en Dirty Projectors. Hypnotiserende klanken en knetterende drumpartijen zijn de band niet ongewoon. Het kersje op de taart zijn de crooner vocals van frontman Jasper Hupkens. Kort gezegd: een mix van oud en nieuw. Dit vierkoppige monster brengt vooral veel sfeer en gezelligheid met zich mee. De albumrelease “The Keys not the People” van CBC geeft reden voor een feestje (oktober, 2016). Daarnaast heeft de band hun eerste EP “CAFE” op vinyl uitgebracht.

Dit nieuwe talent verdient zeker een podium en is natuurlijk het best in het wild te bewonderen. Met name het betere drumwerk en verassende combinatie van vocals en instrumenten maken het de moeite waard deze band live te bewonderen. Rustige, groovy nummers worden afgewisseld met uptempo songs. Het geheel word gedragen door het bijna krankzinnig te noemen slagwerk van drummer Ruben van Asselt. De nummers zijn toegankelijk en opzwepend: ideaal om een mooi feestje mee te bouwen. Muzikaal-technisch gezien een knap staaltje herrie. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!