Archief


Blokhuispoort, 5,-

Dangers of the Sea + Novack + Meadowlake

Dangers Of The Sea komt ons op 16 mei verblijden met de crème de la crème van de Deense muziekwereld. Met leden uit bands als Saybia en Efterklang lukt het de heren zich te onderscheiden van andere bands met een voorkeur voor folkrock en indie. Support komt van Novack en Meadowlake. Kaarten zij voor vijf euro online en binnenkort bij King Kong Records in Leeuwarden te koop.

Voordat Dangers Of The Sea een debuutalbum uitbrengt, speelt de band al op Roskilde, één van de grootste festivals van Europa. Denemarken vertouwt op de band en dat is niet zonder reden. Na de release van het sterke, titelloze debuutalbum, wordt de band dan ook in het buitenland met open armen verwelkomd. Zo speelde de band onder andere met Megafaun (USA), Dark Dark Dark (USA) en Dry The River (UK).

Het nieuwe album van Novack komt bijna uit! Was op de debuutplaat slechts een enkel blaasinstrument te horen, de heren zeggen dat de tweede plaat meer feestelijke trompetpartijen laat horen. De aandacht voor details en zorgvuldig uitgewerkte arrangementen zorgen ervoor dat Novack een stijlvolle indiepop band genoemd mag worden.

Meadowlake komt uit Groningen. Dromerige indie in de hoek van Pixies en Explosions in the Sky. Hun eerste plaatje werd heel ambachtelijk opgenomen in de slaapkamers van de bandleden. Het resultaat mag er zijn, zo is te horen op EP-tje Nova. Een goeie opener voor een avond vol prachtige indie. 

Poster: Chantal van Wieren

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!