Archief


Blokhuispoort, 15,-

Daniel Norgren + Leonard Ford [UITVERKOCHT]

Terug naar #wttv14

Hoera! Hoera! Supergoed nieuws: samen met Welcome to The Village halen we Daniel Norgren terug naar Leeuwarden. In Asteriks speelt hij voor 150 man één van zijn twee (!) clubshows in Nederland. Support is er van Leeuwarder Leonard Ford, de show is uitverkocht.

Ergens in een klein stadje midden in Zweden huist Daniel Norgren. De bebaarde muzikant had echter net zo goed uit Louisiana of Mississippi kunnen komen, want hij schrijft pijnlijk mooie lome bluesnummers: gebutst, gehavend en vol invloeden uit de gospel, jazz en zelfs garagerock. Daarmee trad hij op tijdens #wttv14. En Welcome to The Village kreeg de mogelijkheid om Norgren terug naar Leeuwarden te halen, en there you go: in Asteriks, voor 150 man, als één van de twee shows in Nederland. De andere is in Paradiso.

Tachtig jaar oude muziek is echt nog niet dood. Leonard Ford blaast het een fantastisch nieuw leven in. Dit is virtuoze vuige deltablues van het beste soort. Je zou je bijna wanen in de Mississippi Delta, daar waar het allemaal begon.

Foto: Erikjan Koopmans @ wttv14

 

Poster: Chantal van Wieren

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!