Archief


Blokhuispoort, 15,-

Daniel Norgren + Leonard Ford [UITVERKOCHT]

Terug naar #wttv14

Hoera! Hoera! Supergoed nieuws: samen met Welcome to The Village halen we Daniel Norgren terug naar Leeuwarden. In Asteriks speelt hij voor 150 man één van zijn twee (!) clubshows in Nederland. Support is er van Leeuwarder Leonard Ford, de show is uitverkocht.

Ergens in een klein stadje midden in Zweden huist Daniel Norgren. De bebaarde muzikant had echter net zo goed uit Louisiana of Mississippi kunnen komen, want hij schrijft pijnlijk mooie lome bluesnummers: gebutst, gehavend en vol invloeden uit de gospel, jazz en zelfs garagerock. Daarmee trad hij op tijdens #wttv14. En Welcome to The Village kreeg de mogelijkheid om Norgren terug naar Leeuwarden te halen, en there you go: in Asteriks, voor 150 man, als één van de twee shows in Nederland. De andere is in Paradiso.

Tachtig jaar oude muziek is echt nog niet dood. Leonard Ford blaast het een fantastisch nieuw leven in. Dit is virtuoze vuige deltablues van het beste soort. Je zou je bijna wanen in de Mississippi Delta, daar waar het allemaal begon.

Foto: Erikjan Koopmans @ wttv14

 

Poster: Chantal van Wieren

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.