Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT! Diff: EP-presentatie + Jack Bottleneck

Nieuw werk van LWD's Finest!

Yes! Dat DIFF met een nieuwe EP komt, is al geweldig nieuws. Maar dat ze ‘m ook nog eens bij ons gaan presenteren, is nóg toffer! En helemaal met Jack Bottleneck als support. Daar maken we dus met liefde een zaterdagavond voor vrij. De show is helemaal uitverkocht!

Hoe DIFF’s tweede EP precies gaat klinken, dat weten we nog niet: hij is immers nog niet uit. Maar eerste single Jealousy belooft alvast veel goeds! De EP, die de naam Second meekrijgt, is een voorproefje op het eerste full length album van de band. Die kunnen we dan weer in november verwachten. DIFF zelf kennen we natuurlijk al wel, de Leeuwarder bazen timmeren al een tijdje aan de weg.

De zes vrienden brengen hun country noir met een warme glimlach en een flinke bak energie, of het nou een huiskamer of een festivalshow is. Eigenlijk is DIFF een band met een jongensverhaal: spelen om de lol van het spelen. Ze traden ondermeer op tijdens de Popronde, waren te zien bij DWDD, deden het voorprogramma van De Dijk en stonden op Eurosonic, Oerol en ons eigen Welcome to The Village.

Support komt van Jack Bottleneck, Dokkum's trots en een te gekke bluegrass/folk/rock/countryzanger. Muziek maken is zijn grootste hobby, alleen of met andere muzikanten. "Muziek is niet alleen mijn grootste hobby maar eigenlijk ook een noodzaak, het is voor mij een manier om te uiten maar ook om op de rails te blijven.” Dus zeker komen checken!

Poster: Andreas Meerstra

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!