Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT --- DOPE D.O.D. + Qareen

Hiphop zoals het hoort

De meest explosieve hiphop uit Nederland? Het enige antwoord daarop is Dope D.O.D. Er zijn geen lovende woorden of superlatieven meer in de Nederlandse taal te vinden die nog niet op papier zijn gezet in reviews en recensies van Dope D.O.D. Dopey Rotten, Jay Reaper en Skits Vicious begonnen met een simpele vraag: “What happened? Een kleine 12.5 youtube views, vele optredens in Amerika, Frankrijk of bijvoorbeeld Italië verder weten we het allemaal zeker: “Dope D.O.D. became the illest” Support is er van Groniger dubstep-producer Qareen. Deze show is uitverkocht.

Die meesterlijke start ligt nu een kleine 2 jaar achter ons en nog steeds is de hype niet voorbij. Begin dit jaar kwam er een welverdiende EBBA award voor de jonge Groningse formatie en volgde er  het 2e volledige album met hierop samenwerkingen met o.a. Sean Price en Redman. Waar internationaal gezien de hip-hop een tandje rustiger wordt met artiesten als Drake en Kendrick Lamar geven deze gasten juist extra gas. Wees er wel snel bij, de shows zijn in binnen en buitenland in no-time uitverkocht.

Dubstep-producer Qareen doet de support. Hij bracht onlangs zijn eerste EP Lunatic uit. Vuige dubstep in het straatje van Datsik en Broken Note. Eigen werk en favoriete platen vanaf vinyl.  

Poster: Jornt Weersing
Foto's: Marc Henri Quere

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!