Archief


Blokhuispoort, 5,-

FLAMINGODS + Torii (seizoensafsluiter)

trippend het jaar uit

Beter: we strikten een stel eindbazen voor onze seizoensafsluiting. FLAMINGODS: exotische rock met flinke psychedelische invloeden. Ze mixen Afrikaanse ritmes met een hypnotiserende freak-folk-sound, en die combinatie werkt verdomd lekker. Denk Goat meets Tinariwen op de stoner-BBQ van Hawkwind, lekker trippen in de woestijn dus =] Support is er van Torii, kaarten scoor je voor maar vijf piek in de online vvk. Nu ook bij King Kong! 

Het vijftal multi-instrumentalisten met roots in zowel Engeland als Bahrein wordt bedolven met mooie recensies; maar da's ook niet gek met die indrukwekkende muziek van ze. Zoals The Guardian zei: “Prepare to be bombarded by bliss… Out of this world music.” Begin juni komen ze met een nieuwe plaat, mooi op tijd voor hun show in ons Asteriks! 

Torii: een inmiddels viijfkoppige band uit Amsterdam die je graag onderdompelt in psychedelische synth pop. De muziek van de band is moeilijk onder één genre te vangen: in de gitaar gedreven nummers zijn invloeden terug te horen uit avant-garde en experimentele rock. Torii bracht onlangs nog een te gekke EP uit bij Purple Noise Record Club, het bracht ze al op ondermeer Incubate, Le Guess Who? én het Noordelijk Film Festival! 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!