Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT: Frank Carter & the Rattlesnakes + God Damn

Oordoppen teisteren met roemruchte crowdsurfer

FUCKYEAH. Frank Carter in je Asteriks. De ruwe en roemruchte crowdsurfer is de voormalige zanger van de Engelse punkband Gallows, maar heeft met zijn Rattlesnakes een nieuwe uitlaatkep voor z'n muzikale woede. De roodharige Brit pompt nu meer melodie en rock & roll dan in zijn voorgaande bands door de speakers. Flink avond oordoppen testen dus, zoals je gewend bent voor maar vijf euro. De show is uitverkocht!

Frank Carter & the fucking Rattlesnakes in een punkrockmiddagrevue. Need we say more? Als frontman van Gallows ramde hij zijn ziel en zaligheid aan de weg (want timmeren gaat niet hard genoeg). Met zijn Rattlesnakes raast de hardcorepunk-orkaan nóg harder, beter, sneller en sterker. 

Support is er van God Damn (ja, die kun je kennen van #wttv15). Opgekropte stonerwoede in een allesverpletterende sound van twee Britten. Een beetje in de stijl van Royal Blood of Slaves, maar dan met wat meer ballen. Een duizelingwekkende mix van prikkeldraadgitaren, longen uit je lijf en drums als wilde paarden. God Damn.
 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Bob de Vries

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!