Archief


Blokhuispoort, 5,-

[UITVERKOCHT] Fresku + Braz

Rauwe hiphop van Eindhovense Eindbaas

Jawel! De Eindhovense hiphop-eindbaas Fresku komt op 9 oktober naar ons Asteriks. Veel meer introductie heeft die man natuurlijk niet nodig, maar vooruit: rauwe hiphop met humor, vunzigheid en levenswijsheden, verpakt in een knetterende liveshow. En dan komt in september ook nog die nieuwe plaat. Single Ik wil belooft alvast veel goeds, Zo doe je dat was een bom die viel boven Hilversum. Support komt van Braz. Deze show is uitverkocht! 

We kennen hem allemaal als eigenwijze, humoristische en vooral geniale rapper. Hij schakelt moeiteloos tussen serieuze kippenvel-teksten, bizarre hardcore raps (als Hedde Druksop met Theo Maassen) en briljant vormgegeven statements (Zo doe je dat). Na debuutplaat Fresku (2010) en Maskerade (2013) is het nu tijd voor plaat nummer drie. Nooit meer terug komt op 4 september uit en een maandje later staat hij live bij ons op de planken. Gaat het zien! 

'Dat was een behoorlijke bom die de Eindhovense rapper Fresku vorige maand liet vallen boven Hilversum. Het liedje Zo doe je dat en de bijbehorende videoclip was niets minder dan een aanklacht tegen Nederlandse radiomakers, die volgens de rapper alleen zwarte muziek willen draaien als deze wit klinkt en, nog specifieker, bij voorkeur hiphopplaatjes draaien als deze gemaakt zijn door blanke rappers.' - zo recenseerde Gijsbert Kamer Zo doe je dat in de Volkskrant. Lees hier de hele recensie

Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de Fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.