Archief


Blokhuispoort, 5,-

[UITVERKOCHT] Fresku + Braz

Rauwe hiphop van Eindhovense Eindbaas

Jawel! De Eindhovense hiphop-eindbaas Fresku komt op 9 oktober naar ons Asteriks. Veel meer introductie heeft die man natuurlijk niet nodig, maar vooruit: rauwe hiphop met humor, vunzigheid en levenswijsheden, verpakt in een knetterende liveshow. En dan komt in september ook nog die nieuwe plaat. Single Ik wil belooft alvast veel goeds, Zo doe je dat was een bom die viel boven Hilversum. Support komt van Braz. Deze show is uitverkocht! 

We kennen hem allemaal als eigenwijze, humoristische en vooral geniale rapper. Hij schakelt moeiteloos tussen serieuze kippenvel-teksten, bizarre hardcore raps (als Hedde Druksop met Theo Maassen) en briljant vormgegeven statements (Zo doe je dat). Na debuutplaat Fresku (2010) en Maskerade (2013) is het nu tijd voor plaat nummer drie. Nooit meer terug komt op 4 september uit en een maandje later staat hij live bij ons op de planken. Gaat het zien! 

'Dat was een behoorlijke bom die de Eindhovense rapper Fresku vorige maand liet vallen boven Hilversum. Het liedje Zo doe je dat en de bijbehorende videoclip was niets minder dan een aanklacht tegen Nederlandse radiomakers, die volgens de rapper alleen zwarte muziek willen draaien als deze wit klinkt en, nog specifieker, bij voorkeur hiphopplaatjes draaien als deze gemaakt zijn door blanke rappers.' - zo recenseerde Gijsbert Kamer Zo doe je dat in de Volkskrant. Lees hier de hele recensie

Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de Fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!