Archief


Blokhuispoort, 5,-

[UITVERKOCHT] Hallo Venray + Seewolf

volmaakte onthaastingspop voor softies

Hallo Venray, Hallo! Ben je daar weer, met je volmaakte onthaastingspop? Daar zijn we blij om. Tien jaar geleden mocht het dan misschien niet zo aanslaan, die volmaakte schoonheid op het album Vegetables & Fruit, maar de heruitgave is een schot in de roos. De afwisseling van gruizige rock en prachtige kleine liedjes beluister je bij ons voor maar vijf piek: kaarten zijn online en bij King Kong Records te koop. Krijg je Seewolf er meteen bij, Automatic Sam heeft helaas moeten afzeggen wegens een blessure bij een van de bandleden. 

Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers brachten in 2005 de Nederrockklassieker Vegetables & Fruit uit. Het was de vijfde plaat van Hallo Venray, maar de eerste waarop het trio z'n definitieve vorm vond. En het album was zó goed en uniek, dat het allesbehalve hip was. Zoveel hipheid konden we toen gewoonweg niet handelen. Nu wel. Want wat klinkt die verkreukelde stem van Henk Koorn mooi breekbaar en wat een feest om de mannen te zien spelen. Bij ons. Aw yeah. 

Uit de Friese klei: Seewolf! Hun geloof in en liefde voor muziek, heeft Seewolf doen besluiten in het najaar van 2014 aan wal te kruipen. Met het vaste land onder de voeten is de band hard aan het werk gegaan. Boven op de dijk in Friesland komen ze samen om tot diep in de nacht muziek te maken. Hier laten ze hun klanken meevoeren door de wind. Atmosferische on the road muziek met een psychedelisch tintje en nonchalante zang, maakt Seewolf onmisbaar! 

Automatic Sam heeft helaas afgezegd. Een van de bandleden heeft een blessure opgelopen en kan daardoor niet spelen. Beterschap! 

 
Schema:
21:00 uur - Seewolf
22:15 uur - Hallo Venray
 
Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de Fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.