Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


Blokhuispoort, 5,69,-

HER's

Feast your ears =]

Kaarten

Op zoek naar je nieuwe favoriete band? Dat komt goed uit, want die hebben we net geboekt: Her's. De een komt uit Noorwegen, de ander uit Engeland. Laat deze twee toffe gasten elkaar als student ontmoeten in Liverpool en dan krijg je.. Juist! Te gekke indiepop van de allerbovenste plank. Ze staan in Asteriks en daar wil je bij zijn. Kaarten (vijf piek) zijn nu online verkrijgbaar. 

Een gezamenlijke waardering voor onder andere The Smiths en Ariel Pink en hun eigenaardige humor, bracht deze jongens nader tot elkaar. Nu creëren ze hun eigen frisse sound. Met een gitaar, basgitaar en een good old drummachine waar het hoofd van ‘spirit animal’ Pierce Brosnan op prijkt, nemen Audun Laading en Stephen Fitzpatrick je mee naar hun heerlijke wereld van dream-pop. Laat je zeker niet voor de gek houden door de koele afkomst van deze jongens, want de nummers van Her’s zijn zonnig, zwoel en oh zo fijn! Met hun debuutalbum Songs of Her’s trakteert dit duo je op catchy nummers die je meezingt alsof ze al jaren je favoriete band zijn. Het is dus niet zo gek dat de fanbase van Her’s zich steeds verder uitbreidt. 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.