Programma

Beeld door Donny van der Velden
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Hey Elbow

Kaarten

Stap uit de realiteit, want Hey Elbow komt naar Asteriks! Sinds 2013 nemen zij je mee naar hun universum van ongelimiteerde excentrieke pop met een groots geluid. Zweedse electropop in je oren, op 18 mei in Asteriks. Tickets scoor je online voor € 7,50. 

Hey Elbow is vernoemd naar een aerobics warm-up oefening die de band als publiek leerde tijdens het wachten voor een optreden. Hey Elbow kent geen frontman en laat zich niet ketenen door uitgedachte geluiden. Met een achtergrond in jazz en een muziekopleiding vormen Julia Ringdahl, Ellen Petersson en Liam Amner een bijzonder trio. De band maakt muziek met een democratische filosofie over zang en geluid. Er is evenveel ruimte voor de verschillende instrumenten als de stem. Dit zorgt voor de dromerige wereld waar je in belandt als ze beginnen te spelen. Een eigenaardige mix van mooie klanken, een experimenteel geluid en lawaai vormt samen dat unieke, persoonlijke popgeluid van Hey Elbow.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.