Archief


Blokhuispoort, 5,-

I Heart Sharks + Charrles + The Brahms

Catchy is de norm, dansen is een must!

De laatste show van dit seizoen! Kom met ons dansen! Electropop featuring indie op niveau. I Heart Sharks wordt verantwoordelijk gehouden voor het inluiden van een nieuwe indie scene in Berlijn. De heren zitten vol hoop voor deze generatie en dat valt op. Optimisme hangt in de lucht, catchy is de norm, dansen een must. De bandleden dansen vrolijk mee, waardoor de band een genot is om naar te kijken. De nieuwe plaat Anthems verscheen eind maart en wordt door Duitse media omschreven als een plaat met enkel hits. Support is er van Charrles en The Brahms. Kaarten kosten vijf euro en zijn online of bij King Kong Records te koop.
 

Charrles is het nieuwste project van zangeres Charlot Henzen. Nadat haar bandje I Kissed Charles na zeven jaar uiteen viel besloot ze zelf verder te gaan. Nog steeds met een voorliefde voor jaren 80 glitters en synthezisers. Verwacht een pot fijne electropop. Denk aan The Naked and Famous, Icona Pop en Ellie Goulding.  

De jonge gasten van The Brahms openenen de avond. Cathy en melodische hooks gecombineerd met traditionele Afrikaanse grooves en doeltreffende puntigheid zorgen voor een mix van dansbare indie. Ontstaan op de Herman Brood Academie timmeren The Brahms hard aan de weg. Zo speelden ze in 2014 tijdens een mini tour al in Paradiso, Patronaat, De Vorstin, Hedon en het Life I Live festival in Den Haag. 

De poster komt van de hand van Sjoerd Bootsma.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!