Archief


Blokhuispoort, 5,-

IDEFIX #1: Chai Blaq + BlackboxRed + 2manykofferdjs

dit zijn de beste exportproducten van leeuwarden

Verdorie, ja. De beste export uit de Leeuwarder popscene vind je op Idefix #1 in je Asteriks. De beste, meest bijzondere en/of meest veelbelovende talenten uit de regio, ben je direct weer op de hoogte. Entree: €5,-. Bier: koud.

2manykofferdjs, behoeft dat nog uitleg? De twee vrienden Rick Klap en Richard Toepoel zijn al jaren fan van de grote 2manydjs, en besloten de eerste dj-cover-act ooit op te tuigen. En met succes: Rick leende z'n koptelefoon al eens uit aan 2manydjs op #wttv15, en overal waar de twee met hun briljante visuals en muziek komen is het aan. 

BlackboxRed is een sterke, solide band van Eva van Netten en Stefan Woudstra. De band draait al een poosje mee in de eredivisie van Nederland. Ze doen veel internationale tours, scoorden een fijne hit met Howling Wolf, en ze laten weleens mensen stilletjes huilend achter op de dansvloer na een intense liveshow.

Een heel, heel andere kant op gaan we met Chai Blaq, het nieuwe project van Michelle N'toumba. En weet je, check die video maar even. 

Poster: Jelle van Gosliga
Foto's: Hans Jellema en Marc de Fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!