Archief


Blokhuispoort, 5,-

Indian Askin + Adam and the Relevants + Creepy Karpis

Sexy rock'n roll zonder fratsen

Beter: Indian Askin komt naar ons Asteriks! Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de 60s, 70s en 90s, en dat levert een verdomd lekkere sound op =] Support is er van Adam and the Relevants en Creepy Karpis, kaarten gaan voor vijf euro de deur uit: online, maar ook bij King Kong Records! 

De band heeft z’n sound gevonden! Hoe klinkt dat dan? Beinvloed door onder meer Nirvana en de Deftones is de sound van de band enigszins rauw te noemen. Een stevige sound, die ook wel omschreven wordt als ‘hitsige rock ’n roll’. Een mix van psychedelische krachten, indie en schroeiende gitaarklanken maken de sound superfris. Debuutplaat komt half april uit, bij Asteriks alvast een preview, zeker niet mis! En: debuut-EP ging via Noisey in premiere. Lekkertjes =]

Support is er van Adam and the relevants. Rammelen maar! Deze band speelt met veel energie en zonder fratsen. Stevige deuntjes die blijven hangen. Ook deze band was eerder te gast bij DWDD, te zien op Noorderslag, Eurosonic en Into The Great Wide Open. De mannen weten hoe het moet. Geheid garantie voor een stevige dosis hemelse herrie! 

Ook op de poster: Creepy Karpis! Te gekke surf-punk die je het dreigende gevoel geeft wat je krijgt als je door een donkere steeg rent terwijl je achtervolgd wordt. Ze gaven in 2015 een demo tape vrij bij onze vrienden van het Purple Noise Record Club-label. De helft van de band komt uit Groningen, de andere helft uit Zwolle. De nummers zijn kort en fel, maar ook zeker materiaal om je nek op te breken. Rechtstreeks uit de hipste garage =] 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!