Archief


Blokhuispoort, 5,-

Indian Askin + Adam and the Relevants + Creepy Karpis

Sexy rock'n roll zonder fratsen

Beter: Indian Askin komt naar ons Asteriks! Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de 60s, 70s en 90s, en dat levert een verdomd lekkere sound op =] Support is er van Adam and the Relevants en Creepy Karpis, kaarten gaan voor vijf euro de deur uit: online, maar ook bij King Kong Records! 

De band heeft z’n sound gevonden! Hoe klinkt dat dan? Beinvloed door onder meer Nirvana en de Deftones is de sound van de band enigszins rauw te noemen. Een stevige sound, die ook wel omschreven wordt als ‘hitsige rock ’n roll’. Een mix van psychedelische krachten, indie en schroeiende gitaarklanken maken de sound superfris. Debuutplaat komt half april uit, bij Asteriks alvast een preview, zeker niet mis! En: debuut-EP ging via Noisey in premiere. Lekkertjes =]

Support is er van Adam and the relevants. Rammelen maar! Deze band speelt met veel energie en zonder fratsen. Stevige deuntjes die blijven hangen. Ook deze band was eerder te gast bij DWDD, te zien op Noorderslag, Eurosonic en Into The Great Wide Open. De mannen weten hoe het moet. Geheid garantie voor een stevige dosis hemelse herrie! 

Ook op de poster: Creepy Karpis! Te gekke surf-punk die je het dreigende gevoel geeft wat je krijgt als je door een donkere steeg rent terwijl je achtervolgd wordt. Ze gaven in 2015 een demo tape vrij bij onze vrienden van het Purple Noise Record Club-label. De helft van de band komt uit Groningen, de andere helft uit Zwolle. De nummers zijn kort en fel, maar ook zeker materiaal om je nek op te breken. Rechtstreeks uit de hipste garage =] 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.