Archief


Blokhuispoort, 5,-

IT IT Anita + Hypochristmutreefuzz + And The Gods Made Coffee

Het iets minder gestoorde broertje van John Coffey, maar minstens zo vet. Maak kennis met It It Anita. Opgericht door Mike en Damien, aangevuld met François en Christophe. Sinds 2012 maken ze muziek. Rauwe gitaren met herkenbare riffjes uit de ‘90’s, met een eigen twist. Harde muziek, subtiele details en diepe emoties. Weten hoe dat klinkt? Kom maar langs! Hypochristmutreefuzz en And The Gods Made Coffee knagen vast aan je trommelvliezen. Kaarten zijn online te koop en bij de vrienden van King Kong Records.

Vier jonge jongens uit Luik, België dus. De gitaar overheerst en de zang lijkt uit de tenen te komen. Puberaal is het niet, opstandig zeker wel. Spanning, woede, lust, het zit er allemaal in. Een vat vol emoties, dat levert zonder twijfel krachtige muziek op. Vol overgave brengen ze frustraties, meningen en dromen op je over. Linksaf, rechtsom, er onderdoor en er vol tegenin. Rechttoe rechtaan is geen optie bij deze Franstalige vrienden.

Hypochristmutreefuzz. Kleine kans dat je dat in een keer foutloos op een scrabblebord neerlegt. Je trommelvliezen scheuren beetje bij beetje, het lijkt een doelgerichte aanval op je oren. En toch, je blijft luisteren. De gestoorde klanken klinken fascinerend en smaken naar meer.

And The Gods Made Coffee. Een subtiele verwijzing naar het alom bekende maandagochtendgevoel, godzijdank is er koffie. Het geluid van de band is iets minder subtiel, allesbehalve eigenlijk. Een combi van blues, rock, hardcore punk, doom en noise. Kort, krachtig en hard.

Poster: Andreas Meerstra
Foto's: Sjans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.