Archief


Blokhuispoort, 5,-

IT IT Anita + Hypochristmutreefuzz + And The Gods Made Coffee

Het iets minder gestoorde broertje van John Coffey, maar minstens zo vet. Maak kennis met It It Anita. Opgericht door Mike en Damien, aangevuld met François en Christophe. Sinds 2012 maken ze muziek. Rauwe gitaren met herkenbare riffjes uit de ‘90’s, met een eigen twist. Harde muziek, subtiele details en diepe emoties. Weten hoe dat klinkt? Kom maar langs! Hypochristmutreefuzz en And The Gods Made Coffee knagen vast aan je trommelvliezen. Kaarten zijn online te koop en bij de vrienden van King Kong Records.

Vier jonge jongens uit Luik, België dus. De gitaar overheerst en de zang lijkt uit de tenen te komen. Puberaal is het niet, opstandig zeker wel. Spanning, woede, lust, het zit er allemaal in. Een vat vol emoties, dat levert zonder twijfel krachtige muziek op. Vol overgave brengen ze frustraties, meningen en dromen op je over. Linksaf, rechtsom, er onderdoor en er vol tegenin. Rechttoe rechtaan is geen optie bij deze Franstalige vrienden.

Hypochristmutreefuzz. Kleine kans dat je dat in een keer foutloos op een scrabblebord neerlegt. Je trommelvliezen scheuren beetje bij beetje, het lijkt een doelgerichte aanval op je oren. En toch, je blijft luisteren. De gestoorde klanken klinken fascinerend en smaken naar meer.

And The Gods Made Coffee. Een subtiele verwijzing naar het alom bekende maandagochtendgevoel, godzijdank is er koffie. Het geluid van de band is iets minder subtiel, allesbehalve eigenlijk. Een combi van blues, rock, hardcore punk, doom en noise. Kort, krachtig en hard.

Poster: Andreas Meerstra
Foto's: Sjans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!