Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT - Jungle by Night + FAUT HAUT

Afrobeat + funk + jazz = dansen x 3

Lekker! Jungle By Night in Asteriks. De negenkoppige band brengt een mix van afrobeat, jazz, funk en dub naar onze 16e-eeuwse gevangenis. Tijd voor een reisje rond de wereld in twaalf plaatjes. Support: FAUT HAUT. Deze show is HELEMAAL UITVERKOCHT.

Deze graag geziene gasten spelen soepel voor het vaderland weg en zijn niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Zo nam de band in 2013 Brass Sabbath op. Een single met covers van o.a. Black Sabbath en een medley van The Specials Ghosttown. Dit jaar heeft de band het album The Hunt uitgebracht. Bezoekers van Noorderslag hebben hier alvast mogen voorproeven. De sound is iets "agressiever" dan bij voorgaande albums. De mannen bijten flink van zich af met duistere dance, funk en psychedelische klanken voorzien van een flinke dosis beats. Gaat dat zien mensen!

Support komt van FAUT HAUT, een geniaal rare obscure funky band uit Amsterdam. Ze  gooiden in de Popronde al net zulke hoge ogen als tijdens de voorprogramma’s voor DeWolff. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!