Archief


Blokhuispoort, 5,-

King Ayisoba + Zea

Dansen met de Koning van de Kologo

Kai kai kai! Vrij vertaald; alles is klaar. Een vleugje zomers Ghana komt naar je toe, want King Ayisoba speelt in Asteriks! Na een zwoel optreden tijdens Welcome to the Village afgelopen zomer, is het op vrijdag 19 juni opnieuw tijd voor ritmische klanken, dansbare kologo beats en het energieke stemgeluid van deze unieke verschijning. Shake that ass! Traditionele kaartjes haal je bij King Kong in Leeuwarden, maar ze zijn natuurlijk ook online verkrijgbaar. 

Een fijn voorproefje van een hopelijk tropische zomer, want King Ayisoba komt weer naar Leeuwarden! Na een zwoel optreden tijdens Welcome to the Village (gemist? Bekijk vooral de village session even terug), keert de King of Kologo - dat is een tweesnarige ritmische gitaar - terug naar het Friese. Hij brengt niet alleen zijn band, maar ook de traditionele gewaden en het opvallende schoeisel mee vanuit Ghana. Maak je klaar voor een hippe variant van traditionele wereldmuziek. Voetjes van de vloer en shake that ass!

Met - naar eigen zeggen - meer energie dan een kerncentrale, weet King Ayisoba zowel solo als met band, het publiek te vermaken met zijn excentrieke en soms zelfs snerpende stem in drie talen. Het gebruik van traditionele instrumenten, gecombineerd met ‘the hip life’, beats, bliepjes en bas zorgt voor het bijzondere geluid waarmee King Ayisoba de wereldmuziek op de moderne kaart zet. Support komt van Zea!

Foto's door Ronald de Jong

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.