Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT - Koningsnacht: Jaya the Cat

Vive le roi!

De allereerste Koningsnacht. Samen met café de Bak bouwen we een dik feest in het cellenblok. Jaya the Cat en the Cool Qest komen spelen. De Amerikaans/ Nederlandse band brengt de sound van de zomer naar Leeuwarden. Rake teksten en vrolijke melodieën waarbij je af en toe je hangmat uit de kast wil trekken. Met hun relaxte reggae, ska, punk, een band om de zomer mee in luiden. Jaya the Cat staat garant voor een potje Caribisch punken. Andere Koek en The Cool Quest staan in het voorprogramma. Het briljante soundsystem van Journeymen zorgt voor geen moment stilte! 

UITVERKOCHT

Reggae en ska in de mix met punk, dat betekent feest. Genieten staat hoog op het lijstje van Jaya the Cat,  ze halen graag het onderste uit de bierkan. Op het laatste album The New International Sound Of Hedonism zingt frontman Geoff over alles wat God verboden heeft. Kortom, wat hedonisme betreft zit het wel goed met deze band. Aanstekelijke punky deuntjes met een Caribisch randje. Die dansschoenen mogen aan vanavond. 

Dat dansen komt ook wel goed bij Andere Koek! Hard, dansbaar en zo Hollands als één koekje bij de koffie. Gevormd op een skatebaan in Delft en in zes jaar uitgegroeid tot een ware feestmachine. De acht springende bandleden brengen een postje skapunk zoals je het nog nooit hebt gezien. De Nederlandstalige teksten maken het helemaal af. Feestje!

Meer dan 200 optredens staan al op naam van The Cool Quest: 3FM, Radio538, Radio 6, Oerol, Noorderzon, Madnes, ga zo maar even door. Terecht ook, want met de opzwepende funk en hiphop van deze Friezen is het altijd aan met dat feest. Nog meer uitleg nodig? Denk A Tribe Called Quest meets The Roots & Kyteman (toeters, jeuj!!). 

Journeymen Soundsystem zorgt ervoor dat het deze avond geen moment stil is in het cellenblok. Diepe bassen en lekkere plaatjes! 

Poster: Andreas Meerstra
Foto's Hans Jellema (24 jaar, Leeuwarden) 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.