Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT - Koningsnacht: Jaya the Cat

Vive le roi!

De allereerste Koningsnacht. Samen met café de Bak bouwen we een dik feest in het cellenblok. Jaya the Cat en the Cool Qest komen spelen. De Amerikaans/ Nederlandse band brengt de sound van de zomer naar Leeuwarden. Rake teksten en vrolijke melodieën waarbij je af en toe je hangmat uit de kast wil trekken. Met hun relaxte reggae, ska, punk, een band om de zomer mee in luiden. Jaya the Cat staat garant voor een potje Caribisch punken. Andere Koek en The Cool Quest staan in het voorprogramma. Het briljante soundsystem van Journeymen zorgt voor geen moment stilte! 

UITVERKOCHT

Reggae en ska in de mix met punk, dat betekent feest. Genieten staat hoog op het lijstje van Jaya the Cat,  ze halen graag het onderste uit de bierkan. Op het laatste album The New International Sound Of Hedonism zingt frontman Geoff over alles wat God verboden heeft. Kortom, wat hedonisme betreft zit het wel goed met deze band. Aanstekelijke punky deuntjes met een Caribisch randje. Die dansschoenen mogen aan vanavond. 

Dat dansen komt ook wel goed bij Andere Koek! Hard, dansbaar en zo Hollands als één koekje bij de koffie. Gevormd op een skatebaan in Delft en in zes jaar uitgegroeid tot een ware feestmachine. De acht springende bandleden brengen een postje skapunk zoals je het nog nooit hebt gezien. De Nederlandstalige teksten maken het helemaal af. Feestje!

Meer dan 200 optredens staan al op naam van The Cool Quest: 3FM, Radio538, Radio 6, Oerol, Noorderzon, Madnes, ga zo maar even door. Terecht ook, want met de opzwepende funk en hiphop van deze Friezen is het altijd aan met dat feest. Nog meer uitleg nodig? Denk A Tribe Called Quest meets The Roots & Kyteman (toeters, jeuj!!). 

Journeymen Soundsystem zorgt ervoor dat het deze avond geen moment stil is in het cellenblok. Diepe bassen en lekkere plaatjes! 

Poster: Andreas Meerstra
Foto's Hans Jellema (24 jaar, Leeuwarden) 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!