Archief


Blokhuispoort, 5,-

Left Lane Cruiser + Sunday Kids

Dirty spliff blues

All the way from Louisiana, USA: Left Lane Cruiser! Een trio met heftig vette en rauwe blues, die je misschien eerder in de drassige swamps van Mississippi zou verwachten. Left Lane Cruiser is alweer toe aan album nummer 5, genaamd Dirty Spliff Blues, en die gaan ze (op een donderdag, dit keer) haarfijn aan je laten horen. Support van Sunday Kids, tickets nu in de vvk voor 5 euri's!

 

Het doet denken aan hillbilly punkblues, aangelengd met rockende garagestuff  en stampende boogie waarop de baardmannen van ZZ Top het patent opeisen. Left Lane Cruiser trapt hard op de pedalen voor nog meer overstuurde noise. Niet bijster subtiel maar wel uiterst geschikt om een wild feestje op stoom te laten komen. Dus maken we voor deze keer graag een uitzondering, en gooien we op een donderdag alle stoelen en tafels aan de kant voor deze gasten!

Sunday Kids opent vanavond met hun fijne De rockband Sunday Kids heeft net een deal getekend met Suburban Records voor de release van hun tweede album Sweet One. Het album verschijnt op 16 oktober. Afgelopen april werd de eerste single Along The Way al aangekondigd als song onder de 2015 campagne van Grolsch Kornuit. De video werd in drie maanden tijd al meer dan 100.000 keer bekeken. En terecht: deze gasten geven een heerlijke eigen draai aan oer-Amerikaanse genres als blues, country, Americana en rock. 

Schedule: 
20:40 - Sunday Kids 
21:40 - Left Lane Cruiser

Poster: Andreas Meerstra
Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.