Archief


Blokhuispoort, 5,-

Lefties Soul Connection + Tommy Moustache + Yanesh!

De beste funk uit Nederland. Echt waar.

Lekker, lekker! Één van de beste funk en soul bands van Europa komt naar Asteriks. Scheurende gitaren, deinende orgeltjes en mateloos veel energie, én een nieuw album. Lefties Soul Connection combineert het beste van The Roots en The Beastie Boys en dipt dit in een heerlijk sausje van funk en soul. Proeven? Voor slechts vijf euro kan dat, krijg je er meteen Tommy Moustache en Yanesh! bij =] Kaarten nu bij King Kong én online (tot 13.00 op 30 januari) verkrijgbaar.

Lefties Soul Connecties is ondertussen vier veel geprezen albums rijker. Op het derde album One Punch Pete (2011) werkten ze samen met Michelle David - een dame die eerder werkte met grootheden als Diana Ross - en Corrina Greyson, een Londense blueszangeres. Vers dit jaar is het album Akathisia, en daar bewijzen ze dat ze simpelweg tot de absolute top behoren. 

Support komt van Tommy Moustache en Yanesh! Eerstgenoemde is een jonge band uit Rotterdam, een enthousiast viertal dat naar eigen zeggen alternative jazz maakt. Yanesh! is geen onbekende uit de lokale muziekscene: de Leeuwarder soulzangeres en haar band staan bekend om hun authentieke old skool soul en authentieke sound. dus stilstaan zit er niet in deze avond.  

Poster: Chantal van Wieren

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!