Archief


Blokhuispoort, 5,-

Lefties Soul Connection + Tommy Moustache + Yanesh!

De beste funk uit Nederland. Echt waar.

Lekker, lekker! Één van de beste funk en soul bands van Europa komt naar Asteriks. Scheurende gitaren, deinende orgeltjes en mateloos veel energie, én een nieuw album. Lefties Soul Connection combineert het beste van The Roots en The Beastie Boys en dipt dit in een heerlijk sausje van funk en soul. Proeven? Voor slechts vijf euro kan dat, krijg je er meteen Tommy Moustache en Yanesh! bij =] Kaarten nu bij King Kong én online (tot 13.00 op 30 januari) verkrijgbaar.

Lefties Soul Connecties is ondertussen vier veel geprezen albums rijker. Op het derde album One Punch Pete (2011) werkten ze samen met Michelle David - een dame die eerder werkte met grootheden als Diana Ross - en Corrina Greyson, een Londense blueszangeres. Vers dit jaar is het album Akathisia, en daar bewijzen ze dat ze simpelweg tot de absolute top behoren. 

Support komt van Tommy Moustache en Yanesh! Eerstgenoemde is een jonge band uit Rotterdam, een enthousiast viertal dat naar eigen zeggen alternative jazz maakt. Yanesh! is geen onbekende uit de lokale muziekscene: de Leeuwarder soulzangeres en haar band staan bekend om hun authentieke old skool soul en authentieke sound. dus stilstaan zit er niet in deze avond.  

Poster: Chantal van Wieren

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.