Archief


Blokhuispoort, 5,-

Lucky Fonz III + Tenfold

Folkheld in z'n nakie

5 februari keert Lucky Fonz III terug met een nieuw Nederlandstalig album! Op In Je Nakie presenteert hij zich als een artiest die gemakkelijk smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore samen kan voegen tot een logisch geheel. Het resultaat is fris, brutaal, eerlijk, bitterzoet en presenteert een Lucky Fonz III zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord. In Je Nakie komt 5 februari 2016 uit bij Top Notch, zaterdag 9 april mogen we de plaat live aanschouwen in ons Asteriks. Support van Tenfold, vvk is gestart, online en bij King Kong Records! 

Lucky Fonz III toont ballen met zijn nieuwe plaat In Je Nakie! Hij brengt strakke combinaties van loeiende hardcore, lekkere triphop en lieflijke smartlappen. Je denkt misschien; ‘Hoe dan?’, maar het resultaat is verrassend sterk. Lucky Fonz begon ooit met grimmige folksongs en is daar (gelukkig!) nog steeds niet vies van. Naast deze nieuwe accenten belooft Fonz ook nog eens hiphop, indierock en de nodige drum ’n bass. Van alle markten thuis dus, luister via deze link zéker die nieuwe plaat op Spotify! 

Support komt van een goeie bekende: Tenfold! Ze speelde al vaak in Leeuwarden, van Welcome to The Village, via de Popronde tot huiskamers; we luisteren maar wat graag naar haar folky luisterliedjes en mooie verhalen. Die vertelt ze met een knipoog, die in combinatie met de melancholische ondertoon, wat zorgt voor een mooi relativerend contrast. Momenteel werkt ze aan nieuw werk, later dit jaar verschijnt haar tweede EP. Verwacht dus ook wat nieuw werk vanavond! =]

Foto Lucky Fonz: Sanja Marujic

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.