Archief


Blokhuispoort, 5,-

Meindert Talma

Nederlands Onbekendste Popster

Meindert Talma noemt zichzelf 'Nederlands onbekendste popster'. Meindert doet al jaren waar hij goed in is. Mooie liedjes vol droge humor maken en die met een gezonde dosis Friese nuchterheid ten gehore brengen. Het liefst met een zo klein mogelijk keyboardje. Onlangs bracht hij Kelderkoorts uit. Een album en roman in één. Liedjes over spelen in de kelderbar van Vera en meer. 'Elf fantasierijke parels' aldus OOR. Het leverde hem voor zo'n onbekende popster behoorlijk wat aandacht op. Stiekem is Meindert Talma in al zijn bescheidenheid een hele grote. Poster: Coert Wigbels

Deze show was een stiekem afscheidsfeestje van Peter en Sjoerd, omdat zij aftraden als directie. De nieuwe directie, Stephanie, Peter, Denise en Koen, vonden een feestje met DIFF en allemaal gasten op z'n plek. Het was te gek. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!