Archief


Blokhuispoort, 5,-

MICH + Moon Tapes + Korfbal

Een nieuw project van Piet Parra en Rimer London van Le Le, Bastiaan Bosma van Aux Raus, Mick Johan van Firestone en live ook nog eens met Sofie Winterson op bas. MICH is een band die je niet snel aan ziet komen met zo’n diverse samenstelling, maar tegelijkertijd ook weer volkomen logisch is. Het muzikale superkwartet maakt korte, somber stemmende liedjes die zowel wat weghebben van surfrock als shoegaze. Moon Tapes en Korfbal supporten, de online voorverkoop is gestart! 

MICH (spreek uit: mig) is een muzikaal studioproject uit Amsterdam. Ondanks de misantropische aard van haar muziek prefereert de band zowel onderling als naar de buitenwereld te communiceren via de 'laughing bursting with tears’-smiley. Een goed antwoord op vrijwel iedere vraag. Muzikaal refereert MICH aan diverse bekende en onbekende shoegaze, wave en krautrock acts die hun voor gingen. Hoe dat dan klinkt? Check dat supertoffe album van ze maar eens. 

Moon Tapes: retegoeie dreampop uit Amsterdam. Dit voorjaar verschijnt een nieuwe EP van ze, waarvan de ingetogen nieuwe single Surf Song in première ging bij The Daily Indie. Lekker dromerig en nostalgisch, maar bovenal extreem fijn om naar te luisteren. Die sunshine pop-sound van ze bracht de band al naar Sziget, DWDD, supports voor oa Ringo Deathstarr, en binnenkort gewoon in je Asteriks. Hell yes. 

De supergroep Korfbal zagen we al aan het werk op Freeze, waar ze het Neushoorn Café aan gort speelden. Korfbal is een alternative rockformatie, opgebouwd door leden van The Homesick, Creepy Karpis en Leon Harms. Collegerock zoals je van Wheatus gewend bent, maar dan nog even wat steviger. En beter. Wie het niet wilt zien, moet het maar geloven.

Poster: Dennis Keeskamp

Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!