Archief


Blokhuispoort, 5,69,-

Monomyth + A Liquid Landscape + Seewolf

uitverkocht

Hoera voor Nederlands beste Postrock band: MONOMYTH! De bazen speelden eerder op Into the Void een dikke show, en komen nu terug naar Leeuwarden. Hun show in Asteriks is één van de laatste voordat ze de studio in duiken om nieuw materiaal op te nemen. Verwacht nummers van 600 uur en space hem hard. Dikke support ook: van A Liquid Landscape en Seewolf. DE SHOW IS UITVERKOCHT!

 

Met drie, door zowel pers en publiek, zeer goed ontvangen albums op zak en meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, kunnen de heren van Monomyth terugkijken op een bijzonder drukke en succesvolle periode. Met de voeten stevig in de ruimte, Trance and Krautrock, leunt de band hevig op de solide drum en bas-combinatie, terwijl de gitaar en keyboards laag voor laag worden opgebouwd. Sluit je ogen en laat je meeslepen, ÓF duik de moshpit in en headbang op de maat van de drummer. 

Support komt van A liquid Landscape uit Groningen. Deze alternatieve/progressieve rockband brengt een combinatie van subtiele nummers met een intens geluid: van verstild en stemmig tot ontladende uitbarstingen. In 2014 brengen ze The Largest Fire Known to Man uit. Een album dat intense pieken en dalen kent, om de luisteraar vervolgens in een desillusie te wanen. Momenteel is A liquid Landscape druk bezig met het maken van een nieuw album. Gelukkig vinden ze ook nog tijd om Asteriks omver te spelen!

En BAM. We trekken Seewolf ook nog even uit de Friese klei om de avond te openen. Hun geloof in en liefde voor muziek, heeft Seewolf doen besluiten in het najaar van 2014 aan wal te kruipen. Met het vaste land onder de voeten is de band hard aan het werk gegaan. Boven op de dijk in Friesland komen ze samen om tot diep in de nacht muziek te maken. Hier laten ze hun klanken meevoeren door de wind. Atmosferische on the road muziek met een psychedelisch tintje, we kunnen niet wachten op hun nieuwe EP, Moonwater, die begin volgend jaar uitkomt. 

*LET OP: Op de King Kong Kaartjes staat per ongeluk de verkeerde datum. Die kaarten zijn wel gewoon geldig. 

 

Tijdschema:

20:30 - 21:00 Seewolf

21:20 - 22:05 A Liquid Landscape

22:30 - 23:50 Monomyth

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!