Archief


Blokhuispoort, 5,-

Moss - Uitverkocht

Nieuw werk van de beste indieband van NL

Het is even stil geweest bij Moss, maar ze zijn terug. Een nieuwe plaat in de maak, een nieuwe bassist gevonden. Een voorproefje van het nieuwe werk krijg je deze avond in Asteriks. Met maximaal 150 man dus grijp je kans. Voor je ze weer van achterin de Alphatent op Lowlands moet bekijken. De entree is vijf euro, je kaartjes koop je online of bij King Kong Records in Leeuwarden. - DEZE SHOW IS UITVERKOCHT!

Moss, een van de beste bands van Nederland vinden wij. Vanuit de repetitieruimte in een oude bunker onder het Vondelpark in Amsterdam maken deze mannen al jaren de mooiste liedjes. De grote doorbraak kwam in 2009 met het album Never Be Scared, Don’t Be a Hero en de hitjes I Apologize en I Like the Chemistry. Begin 2012 kwam opvolger Ornaments, in dat jaar speelde Moss op het hoofdpodium van zowel Lowlands als Pinkpop.

De band zag bassist Jasper Verhulst vertrekken naar Jacco Gardner. Na een lange zoektocht is er met Koen van der Wardt een vervanger. “Ik heb het idee dat hij Moss verbreedt” aldus zanger Marien Dorleijn aan 3voor12. Een nieuwe bezetting en nieuwe liedjes dus. Nieuwsgierig? Kom het bekijken in Asteriks.

Poster: Stefan Sloot <3
Foto's: Hans Jellema (24 jaar, LWD)

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.