Archief


Blokhuispoort, 5,-

Moss - Uitverkocht

Nieuw werk van de beste indieband van NL

Het is even stil geweest bij Moss, maar ze zijn terug. Een nieuwe plaat in de maak, een nieuwe bassist gevonden. Een voorproefje van het nieuwe werk krijg je deze avond in Asteriks. Met maximaal 150 man dus grijp je kans. Voor je ze weer van achterin de Alphatent op Lowlands moet bekijken. De entree is vijf euro, je kaartjes koop je online of bij King Kong Records in Leeuwarden. - DEZE SHOW IS UITVERKOCHT!

Moss, een van de beste bands van Nederland vinden wij. Vanuit de repetitieruimte in een oude bunker onder het Vondelpark in Amsterdam maken deze mannen al jaren de mooiste liedjes. De grote doorbraak kwam in 2009 met het album Never Be Scared, Don’t Be a Hero en de hitjes I Apologize en I Like the Chemistry. Begin 2012 kwam opvolger Ornaments, in dat jaar speelde Moss op het hoofdpodium van zowel Lowlands als Pinkpop.

De band zag bassist Jasper Verhulst vertrekken naar Jacco Gardner. Na een lange zoektocht is er met Koen van der Wardt een vervanger. “Ik heb het idee dat hij Moss verbreedt” aldus zanger Marien Dorleijn aan 3voor12. Een nieuwe bezetting en nieuwe liedjes dus. Nieuwsgierig? Kom het bekijken in Asteriks.

Poster: Stefan Sloot <3
Foto's: Hans Jellema (24 jaar, LWD)

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!