Archief


Leeuwarden, gratis,-

Muziek bij de buren

Een samenwerking tussen Asteriks en de AvP

HET huiskamerfestival van Nederland komt naar Leeuwarden. Op zondag 10 december zie je wat Leeuwarden biedt aan opkomend lokaal talent. Huiskamers worden omgetoverd tot een intiem podium waar Leeuwarder artiesten komen optreden. Het hele evenement is gratis. En hoe vet is het om tijdens het luisteren naar een artiest, ook een kijkje te nemen in iemand huis. 

Muziek bij de Buren is een jaarlijks terugkerend muziekfestival en ontmoetingsfestival in één. Ontstaan om muzikanten een nieuw en laagdrempelig podium te bieden. Het evenement is georganiseerd door een team vanuit podium Asteriks en studenten van de Academie van popcultuur.

Waar je bij de ene huiskamer een kop koffie krijg, biedt de ander misschien wel een volledig diner aan. Maar één ding is zeker: je bezoek wordt een blijvende herinnering. Een ervaring die je zelden ergens anders meemaakt. Artiesten krijgen een uniek podium en inwoners zetten letterlijk de deur voor elkaar open. Al wandelend door de stad maken bezoekers een muzikale tocht langs woningen in Leeuwarden. Kijk hier voor het volledige programma. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!