Archief


Blokhuispoort, 5,-

My Baby

Aan de wieg van wereldverovering

My Baby is een half Nederlandse, half Nieuw-Zeelandse band. Voor het gemak noemen we ze maar gewoon Nederlands, want op zo’n psychedelische bluesmachine mogen we best trots zijn. De dubbele nationaliteit zorgt er wel meteen voor dat de band een beetje schijt heeft aan landgrenzen. Ze zagen al een groot deel van de wereld en toeren momenteel met Seasick Steve door de UK. Vrijdag 8 mei in Ons Asteriks voor vijf euro. Tickets gaan hard! Ze zijn te koop via podiumasteriks.nl of bij King Kong Records in Leeuwarden. 

Met een voorliefde voor fingerpickin’ guitar, voodoo, roots en swampy southern blues is het niet gek dat ze in het oog springen van mensen als Seasick Steve. Combineer de ietwat ranzige gitaarsounds met de prachtige vrouwelijke zagstem en ook jij bent verkocht. Hypnotiserende bluesliedjes met soms de ingehouden spanning van JJ Cale en soms uitbundige dansbaarheid met Afrikaanse ritmes. Inmiddels heeft de band de tweede langspeler Shamanaid uitgebracht. Een prachtige opgvolger op debuutplaat Loves Voodoo (2013).

Geen enkele reden om niet te komen dus. Oprecht een bijzonder bandje dat nog wel eens veel groter kan worden dan in ons kleine zaaltje past.

Foto's door Jantina Talsma

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.