Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Mysterons + Echo Movis

dreamy trippings are go!

Start je ruimteschip maar vast op, want op 24 maart zoeven The Mysterons weer langs Asteriks. De naam is gebaseerd op de sci-fi poppenserie met Captain Scarlett, de muziek klinkt minstens zo spacy. Met bandleden van Jungle by Night in de gelederen is dit een garantie voor een vette avond. Support is er van Echo Movis, kaarten kosten vijf euro en zijn te koop via onze site en bij King Kong Records in Leeuwarden. 

Mysterons, was dat niet ook een liedje van Portishead? Dat klopt. En hoewel de bandleden waarschijnlijk nog geboren moesten werden toen dat liedje uitkwam is de muzikale link snel gelegd. Zangeres Josephine van Schaik vormt met haar dromerige stem het middelpunt van deze groovende machine. En de groove is waar het om draait bij The Mysterons, zoals je misschien mag verwachten met de ritmesectie van Jungle by Night. De vijf supertalenten kennen elkaar van het Amsterdamse conservatorium en brachten onlangs hun debuutalbum Meandering uit. De plaat viel meteen supergoed in de smaak bij pers en publiek. 

Echo Movis is een psychedelische pop band die bestaat uit drie jonge muzikanten die laten zich inspireren door de sixties, nineties en dramatisch gedoe om hen heen. Het drietal speelt vanaf jongs af aan samen, en deelt een passie voor een erg breed scala aan muziek, van The Beach Boys door naar Teenage Dirtbag, naar koude Trap-beats. Met als eikpunt het psychedelische aspect in muziek. ‘opgeslokt worden door een vette track is beter dan drugs’ - kunnen we die op een tegeltje krijgen? Echo Movis bouwde al een dik cv: debuut EP Beautiful Glitch werd uitbracht in een stamvolle Ekko, de band speelde 28 Popronde optredens, en opende in een uitverkochte Paradiso Tolhuistuin voor hun persoonlijke favoriet Unknown Mortal Orchestra <3

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!