Programma

Beeld door Christina Rupp
Meer info


Blokhuispoort, 10,87,-

Navarone

Kaarten

Een combinatie van gruizige rock, blues en folk is wat je mag verwachten van de Nijmeegse band Navarone. De band heeft een authentiek geluid dat doet denken aan jaren zeventig rock met een moderne inslag. De band heeft in januari 2017 hun derde album Oscillation uitgebracht. Opvolger van Vim and Vigor en A Darker Shade of White, het debuutalbum dat de band in eigen beheer uitbracht.

LET OP: Online is de show uitverkocht, laatste kaarten haal je bij King Kong Records!

Navarone heeft met Oscillation een ambitieus album neergezet. Een album dat live nog wel het beste uit de verf komt, aangezien de band bekend staat om zijn stevige podiumreputatie. Met vele festivals en podia op naam waaronder Sziget, Eurosonic Noorderslag, Welcome to the Village doet deze band het rockhart sneller kloppen! De invloeden van bazen zoals Led Zeppelin, Queen en De Staat zijn duidelijk aanwezig. De tracks zijn bombastisch, energiek en de sound verveelt geen moment. Hier en daar zitten er ook een aantal rustigere tracks tussen. Van rootsy kampvuur songs tot knallende powerballads.

De band weet de geschiedenis van de rockmuziek te vatten en om te zetten naar hun eigen sound. Onconventioneel en met enthousiasme. Een leuk feitje is dat de mannen in het voorprogramma van The Golden Earring hebben gespeeld. Navarone is er zeker eentje die je niet mag missen. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!